Humppis tietää merkitykset sanoille "istu", "maahan", "odota", "pois" ja "täällä". Viimeisin tarkoittaa sitä, että pitää tulla viereen ja saa namipalan. Hän osaa myös tulla luokse, kun vihelletään tietty vihellys. Ohitusharjoittelua jatketaan yhä tasolla 2. On yritetty siirtyä askel eteenpäin, mutta jouduttu aina palaamaan harjoituksessa taaksepäin. Olen hieman hämilläni, sillä en tajua, missä teen väärin.

Ruokailuja on vähennetty kolmeen ateriaan, ihan vielä ei pärjää kahdella. Korkeutta ei nyt ole tullut samaan tahtiin kuin viime kuussa. Kasvattelee vissiin lihaksiaan nyt.

Jäniksen jäljelle on päästy useana iltana. Harmi vaan, että jäljet on paikassa missä ei mitenkään pysty päästämään koiraa irti. Toivottavasti tämä ei pilaa kaikkea. Irti ollessaan kyllä irtoaa ilman ongelmia, eikä nuohoa kintuissa. Kutsuttuna tulee luokse. Jänistä on päässyt useamman kerran näkemäänkin, lähes joka ilta. Ja joka kerta reagoi yhtä innolla. Nenä maassa menee viettinsä viemänä jälkeä pitkin. Ihan eri koira kuin sisätiloissa!

Sisällä Humppa on yhä hiljainen, ei tee itsestään numeroa. Poistuu paikalta, kun sanotaan "pois". On oppinut pyytämään ulos, eikä sisävahinkoja ole enää sattunut yhtä usein kuin aiemmin. Joku pikkuliri sattuu vielä silloin tällöin. Voisi sanoa, että yllätyksenä meille tulleen pennun kanssa yhteiselo sujuu varsin mallikkaasti :)