Käytiin taas siinä paikassa, missä pitää istua odottamassa iäisyys eikä saa mennä nuuskimaan toisia koiria. Odottajien joukossa oli myös uudenhajuisia otuksia pikkulaatikoissa. Sähisivät, kun menimme siitä ohi.

Ensin protestoin odottelua ja haukottelin kovaäänisesti. Lopulta luovutin ja rojahdin lattialle nukkumaan. Kului kauan aikaa. Ovi kävi ja ihmisiä ja koiria kulki sisään ja ulos. Viimein sitten emäntäkin nousi ylös ja sitten mentiin.

Minut nostettiin ensin matalalle pöydälle ja emäntä myhäili tyytyväisen näköisenä. Olin saanut hyvin painoa lisää. Edellisellä käynnillä emäntä oli punnituksen jälkeen huolestuneen näköinen. Nyt oli siis kuitenkin kaikki hyvin. Sain makupalan, kun istuin vaakalle niin hyvin.

Seuraavaksi minut nostettiin korkeammalle pöydälle ja lämminkätinen ihminen tutki minua. Ensin hän työnsi pitkän letkunnäköisen laitteen rintaani ja kuunteli ihan hiljaa. Sitten sain makupalan ja hän paineli vatsaani ja kurkkasi hampaitani. Emäntä jutteli lämminkätisen kanssa. Sitten emäntä otti pääni rintaansa vasten ja lämminkätinen laittoi jotain niskaani. Hetkiseen ei kuulunut kuin emäntäni hiljainen juttelu, kun hän samalla silitteli korviani. Sitten sain makupalan ja minut nostettiin lattialle. Haistelin hetkisen lattiaa ja sitten lähdettiinkin pois.

Nyt olen saanut nelosrokotteen vahvisteen. Viikon päästä saan rabies-rokotteen ja sitten alkaa olla rennompaa ulkoilla koirapuistossakin. Olen sekarotuinen ja kotikoira, mutta rokotukset ovat silti minullekin tärkeä asia. Ei ne taudinaiheuttajat sitä katso, onko rotua vai ei :)